Äkta vs fake

Fake Converse


299 KR www.dinsko.se

299 KR www.dinsko.se

Äkta Converse

599 KR www.brandos.se


599 KR www.brandos.se

Jag har själv de vita från dinsko och ett par svartvita från Converse och kan verkligen rekomendera kopiorna. De är precis lika fina och dåliga i kvaliteten som de äkta :)

Love Sandra

Tips?

Jag är väldigt sugen på en ny design till bloggen. Alexandra hur känner du? Är det någon som har tips på vart jag kan hitta en snygg design utan att behöva packa upp en massa zipfiler? Vill helst bara copy-paste. Längre än så sträcker sig tyvärr inte mina förmågor. Tipsa gärna!

Natti/Sandra

Begär


100 Euro


65 Euro (Det här är min sko! Ge mig den nu!!!)


95 Euro

Jag hittade alla tre på www.topshop.com Och jag vill bara ha dem, speciellt den i mitten. Såg dessutom att de lägger till 5 euro på beställningen när man beställer inom EU, vilket kan vara bra att veta om man inte har tillgång till affären. Bara så ni vet liksom :)

Love Sandra

Ingen kan göra allt, men alla kan göra nått!

Några killar har kommit på världens bästa välgörenshets idé, tro det eller ej. Man har sidan som startsida och skänker pengar gratis till vad man vill. Gör den till din start sida idag.  Jag har dragit in snart 700:- (man kan starta eget konto så man får se hur mycket man dragit in)

http://www.godstart.se/in.php?in=1000281

Today







Ja så här såg alltså mina "dancing shoes" ut. Var mycket högre än de såg ut men känns helt ok ändå. De kostade 129 KR och de vita tygpjucken köpte jag på HM för 129 de också. Och jag tar inget extra för mina extremt fina strumpränder :)

Love Sandra

Nelly. Igen!

Imorgon ska jag hämta ännu ett par pjucks från Nelly. Dessa heter så fint "Dancing shoe", hoppas de är lika fina som de låter! Bilder kommer imorn. Natti!

Love Sandra

Halens!



Gå in på www.halens.se det finns hur mycket som helst som man bara vill ha nu nu nu!

Kramar Sandra

Gårdagens sko



Jag bestämde mig för att behålla dessa, och jag ångrar mig faktiskt inte. Invigde dem igår på studentkåren med knallrosa tår. Men jag överlevde en cykeltur i dem och ca en timme på dansgolvet, sen fick det bli ballerina sista timmen.

Jag vill passa på att  sända ut en varning till alla som planerar att cykla med kilklack. DET ÄR LIVSFARLIGT! Man känner liksom inte tramporna vilket i sin tur leder till att det inte är sådär jätte lätt att bromsa. Bara så ni vet.

Kram Sandra

Tvetydlig..

Sandra mitt Hjärta, först ska du ha ångest över din plånbok, och nästa inlägg handlar om att du har köpt helt fantastikt vackra skor. Jag förstår dig hjärtat, men jag får skratta lite också eftersom att jag är likadan haha..

Idag har jag haft en hemsk dag på mitt jobb, jag tror jag grät så där som man gjorde när man var barn och hulkade sig, i säkert en timme. Jag la mig på golvet och skrek. Jag vart arg över en sak men det gav utlopp för alla saker jag varit arg, ledsen och besviken på den senaste tiden. Nu, nu känns det jätte skönt.

Nu kommer två favoriter från www.gojane.com:


$21,99


$22,70

Love Alexandra

Inget ont om Replay..

Spara: Scorett 599:-

Slösa: Replay 999:-

Love Alexandra

Ekologiska skor

Scorett har börjat med ekologiska skor. Hejja dom! Men min fråga är: Varför måste ekologiska skor vara fula? Det är ungefär som frågan: Varför måste alla måltidsersättningar för folk som bantar smaka skit?


Scorett 899:- finns i utvalda butiker

Love Alexandra


Det blev även ett par snygga brills...



Dessa kommer från Ginatricot och gick på 59 KR. Fanns i en massa andra färger också!

Kramar Sandra

Dagens inköp


New Yorker



Nelly.com


Nu behöver jag hjälp! Jag kan inte bestämma mig om jag ska behålla eller skicka tillbaka skorna från nelly. Snälla hjälp mig bestämma mig! Vore väldigt snällt...

Love Sandra

Fredagsshopping på torsdagen

Jag la undan ett par jättefina, jättebilliga skor idag. Bild får komma upp imorgon eftersom jag inte hade några slantar idag. Väldigt fina är dom iaf!

Jag borde skämmas och min plånbok hatar mig svårt mycket!

Tänkte bara meddela att skorna från nelly är beställda...

Så vad köper man till sin 19-åriga lillebror?



Ja min lillebror (som jag hoppas inte läser våran blogg) fyller år snart. Och vad ger man en 19-årig grabb i födelsedags present? Nej precis, det visste inte jag heller. Förra året var speciellt han fyllde 18, då fick han ett fint guldarmband. Men 19 år inte lika kul. (Tack säger plånboken) Men jag hittade på www.coolstuff.se en t-shirt (han är väldigt inne på tuffa t-shirtar) som rör sig i takt till musiken man lyssnar på. Den lyser och rör sig, han kommer vara häftigast på nattklubbarna om jag inte har helt fel. Kostar 319kr
Love Alexandra

Vad tycker ni?

Lack Gladiator SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Jag kan inte bestämma mig! Ska jag köpa dem eller inte?? De är ju verkligen jättefina...Och kostar faktiskt bara 299 KR på nelly.com. HJÄLP!

Kram Sandra

Kan inte bestämma mig..

Jag kan inte bestämma mig ifall den här typen av sko är snygg. Vad tycker ni? Alla skorna kommer ifrån http://www.modcloth.com/
Love Alexandra






(Och varför var modellen tvungen och ha svårt bleka fötter och ben?)

Rea på nelly.com SKYNDA!!!

Low Heel Sandal SEK 249, Stockholm Design Group - NELLY.COM249 KR
Plain T Shoe SEK 99, Nelly  Shoes - NELLY.COM99 KR
High Life SEK 269, Nelly  Shoes - NELLY.COM269 KR

Jag bli helt kär av den här låten..


Alexandra

För fredag är endå den dagen som känns bäst..

I fredags hade jag och Joanna (som jag bor tillsammans med) bestämmt oss för att gå ut och "loco". Alltså gå på salsa klubb. När vi kommer till salsa klubben så skulle den stänga en timme senare så vi drack kanske världens starkaste men också godaste Pinã Colada. Dom hade färsk ananas i, jätte smarrigt! Men att de stängde kanske inte var hela världen eftersom att jag och Joanna såg lite efter ut på dansgolvet jämfört med alla duktiga "Locos". Jag snurrade och snurrade Joanna men jag vet inte om det vart bättre, haha.. Efter att ha slängt oss in i taxin så var vi tvungna att bestämma något ställe och åka till. Och av någon kontig anledning hamnar vi alltid just på Sture companiet. Men vi hade jätte kul, dansade svårt, drack jätte goda drinkar, spanade på snygga karlar. När kl närmade sig 3 trodde jag att vi tanter skulle bege oss hem, men icke! Joanna kände att vi var så unga och fräsha så vi slog oss in på Hell´s kitchen och dansade loss till 5. Och, jag lyckades skaka av mig min berömda aura som gör att ingen karl snackar med mig.
Jag fick ragg! HA! Baby vi måste göra favorit i repris!

Lyssna på den här låten! Den är grymm! Man vill bara dansa dansa dansa! Ingen kan säga något annat:



Love Alexandra

Shoefreak

Förra veckan var jag ute och körde lite bud. När jag lämnat av maten så springer jag som en OS-löpare emot bilen för att jag ska hinna så mycket som möjligt. Men då springer jag förbi Diesels butik på bibloteksg 9 och får syn på ett par SÅ vackra stövlar i deras skyltfönster, hela min kropp stannar upp och börjar automatiskt gå jätte långsamt i samma veva som att jag håller på och bli en uggla med nacken. Skor har tydligen samma effekt på mig som karlar. Illa?
Love Alexandra

Louboutin - rea



222 Euro



222 Euro

Båda dessa hittade jag på www.saleslouboutinshoes.com och jag tänker inte bestrida äktheten i skorna för jag kunde inte bry mig mindre. Titta bara på dem! De kan lika gärna vara från dinsko om dom vill. Jag skulle ha velat ha dem ändå! Tyvärr håller som vanligt min plånbok inte med...jag har för tillfället inte ens råd med en tygsko från HM...

Kramar Sandra

Jag gillar träklack, det känns som att det ska vara stabilt och bra, sen är det ju snyggt också!


forever21.com $22.80


ellos.se 249 KR

Love Sandra

Snygga och prisvärda gladiatorsandaler

Attack SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Attack SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Attack SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
299 KR nelly.com


Hittade på aftonbladet.se de sämsta reseklagomålen lite kul faktiskt

1. "Stranden var för sandig."


2. "Sola topless på stranden borde förbjudas. Vår semester blev förstörd eftersom min man tillbringade hela dagarna med att glo på andra kvinnor."


3. "Vi köpte Ray Ban-solglasögon för fem euro av en gatuförsäljare, men de visade sig vara oäkta."


4. "Ingen hade sagt att det finns fiskar i havet. Barnen blev förbluffade."


5. "Min pojkvän och jag bokade ett rum med två sängar men blev placerade i ett rum med dubbelsäng. Vi håller nu er ansvariga för att jag är gravid. Detta hade aldrig hänt om vi fått det rum vi bokat."


6. "Jag jämförde storleken på vår enrumslägenhet med våra vänners trerumslägenhet och fann att vår var märkbart mindre."


7. "Sanden på broschyrbilderna var inte alls som i verkligheten. I er broschyr är sanden gul, men den var i själva verket vit."


8. "Vi var tvungna att köa utomhus utan luftkonditionering."


9. "De lokala butiksägarna är lata som håller stängt på eftermiddagen. Jag behöver ofta köpa saker under siestan - den borde förbjudas."


10. "Det tog oss nio timmar att flyga hem från Jamaica till England men för amerikanarna tog det bara fyra."

Love Alexandra


Vecka 15

Oxen (20/4- 20/5)

Den lilla otur som du tycker att du har plågats av på sistone ser ut att äntligen ge med sig. Stjärnorna pekar på en riktigt tursam vecka både i det lilla och i det stora. Till helgen behöver du vara lite för dig själv, du har inte riktigt den energi som krävs för en helg fullspäckad av aktiviteter. Det kan du dock få svårt att övertyga dina vänner om som verkligen vill att du följer med.


Musiksöndag.



Sex is on fire, det hade ju kunnat vara något...

Kram Sandra

Söndag med Halo


Helt fantastisk låt!

Love Sandra


GE MIG!

Rose SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
399 kr på nelly.com


Det vi alla väntar på..



Den 28maj 2010 kommer nya Sex and the city filmen ut. Fantastiskt!
(Sandra du ser till och är hemma då vart du än tänker befinna dig i världen)

Love/Alexandra

Once upon a time in Dublin



Love/Sandra

RSS 2.0