När fyllan slår till i Kalmar!







Massor med LOVE!

Sandra och Alexandra

Dead





Så här såg alltså mina relativt nya skor ut efter tredje gången jag använde dem. Sprickan går hela vägen in till sulan, skon har verkligen gått mitt i tu... Dinsko hade verkligen fått höra ett och annat om jag bara hade sparat kvittot.

Kram Sandra

OMG!



Den här hemska bilden kommer att vara det första Kalifornien ser av mig. Förstå min extrema ångest...Jag föredrar att tro att det inte är ett dugg likt mig, men jag är rädd för att det är precis så här jag ser ut. Jag hatar mitt liv! Och nej jag pundar inte, och nej det är inte ett mugshot, och NEJ det är inte ett spöke. Förövrigt har jag tenta imorn...

Sandra


Begraving

Igår hemma hade vi begravning. Jag och Joanna som jag bor tillsammans med sorterade våra skor som låg i våran "Walkincloset". En pappkasse till förrådet till i höst. Men sen TVÅ plastkassar till döden. Vi kastade dom! Det tynger i mitt hjärta och jag har tänkt på de stackars skorna många gånger idag. Men trotts det så kändes det kanske skönt. Eftersom att jag tidigare köpte tre
par stövar på en vecka så var jag typ tvungen och geupp på två par andra som var trasiga. Åh älskade skor..
(Jag köpte två par nya gympaskor igår, ska lägga upp bild när jag kommer hem)

Love/Alexandra

Tips till er med cash...


400 KR


300 KR


300 KR

Alla dom här skorna finns på Monki, där jag va idag. Jag köpte minsann INTE några skor...Jag tog med mig en liten portmonä för en hundring istället. För jag tyckte inte att jag hade råd. Jag är så bitter och pmsig och så har jag inför tentaångest. Jag kommer snart att lägga upp en bild på ett av mina favvopar där dom har brakat ihop totalt, som om livet inte va jävligt nog...Jag tycker att karman kan lämna skorna utanför det här, dom är oskyldiga!

Kram Sandra

Biofredag



Ikväll blir det mysig biofredag. Jag och Jeanette ska gå och se filmen "Dumpa honom" eller som den heter på engelska "He´s jus not that into you". Fjantig översättning, men jag tror att den kan vara bra. Nina säger  att den är bra så vi får hoppas på det. Undersökningar säger att romantiska komedier är skadligt för singlar för att det skapar en skev uppfattning om kärlek och relationer. Men de säger också att porr är skadligt för killar för att det skapar en skev uppfattning. Men jag orkar faktiskt inte bry mig. Den kärleken som jag kan tänka mig och ge upp mitt singelliv måste vara lika fantastisk som de är i filmerna, iaf till 80%.
Love/ Alexandra

I kina äter dom hundar.

Jag satt och läste en artikel precis om en skokonstnär som hade en skoutställning när jag läste detta stycke som jag kände ett svårt behöv av att dela med mig av. Så himla sjukt!


"Ett sorgligt exempel på människans fåfänga var den kinesiska överklassens s.k. lotusfötter som innebar att flickornas fotben krossades och böjdes tills de så småningom rymdes in i skor som var ca 10 cm långa. Kvinnornas vacklande, hjälplösa gång ansågs vara erotiskt uppeggande och höjde deras värde på äktenskapsmarknaden. Utställningens kinesiska silkesskor är så små att de liknar babytossor. Besökaren kan inte undgå att dra paralleller till dagens stilettklackskor som utgör ett slags ikoner för kvinnlig sexappeal. Det är inte lätt att röra sig på skyhöga klackar men det tycks fortfarande ligga en märklig attraktion i kvinnors oförmåga att röra sig fritt, hoppa, klättra eller springa bort ..."

Vill ni läsa hela artikeln: http://www.hbl.fi/text/kultur/2008/9/12/d17709.php
Love/Alexandra

Det här är Sid, världens bästa och sötaste lilla terrorist! Som förövrigt är 8 ggr större än Larry...


Reklam för Mamma!



Både väskan och stövlarna kommer från det brasilanska märket Dumond och är i äkta läder. För att få tag i detta i Sverige måste man åka till Gotland där min Mamma har en butik som heter Elaine Fashion House... I inlägget nedanför kan ni se fler saker från detta märke. Jag har nämligen precis kommit hem från min shoppingtur på ön!

Love Sandra

Så här såg min helg ut. Hur va er?



299 kr Dinsko



Dumond, Elaine Fashion House



129 kr HM



Dumond, Elaine Fashion House



Dumond, Elaine Fashion House

Världens finaste Larry!


Nu kommer hon hem!

Jeanette Sandra Alexandra

Nu kommer Jeanette änligen hem efter att ha varit i Asien & Australien i sen i början på oktober. Herrehud vad jag har saknat henne. Löningshelgen åker vi förmodligen (har inte bekräftat just de datumen med Jeanette än haha) ner till Sandra i kalmar och festar med alla studenter. Helt underbart!

Love/Alexandra

Kopior

Friis & Company 899:-


Orginalet Louboutin (finns i svart också)


Så bra kärleks text



"So I walked under a bus
I got hit by a train
Keep falling in love
Which is kinda the same"



"Coz about boys is something i should have known
They're like chocolate cake
Like cigarettes
I know they're bad for me
But I just can't leave 'em alone"



Aldrig mer laredoute.se

Jag vet inte om ni minns att jag beställde en den grejer ifrån laredoute.se. Den var den 2/3-09. Idag den 16/3-09 så har jag fortfarande inte fått grejerna. Jag förstår inte riktigt, allt annat jag beställt på nätet har gått såå fort. Tex så köpte jag fyra parfymer ifrån www.eleven.se i fredags och idag måndag får jag ett fint litet sms ifrån posten att varorna har kommit.
Jag kommer aldrig mer handla i från laredoute.se. Dom är dyra, långsamma och produkterna ser inte ut som på bilden. FY!

Love/Alexandra

Irriterande skoprislappar



Jag hatar prislapparna under skorna för oftast går de inte och få bort helt. Så jag brukar strunta i de då i ren ilska. Men jag lästa i nya cosmopolitan ett jätte bra tips. Man tar hårtorken i 30sek på hög värme sen lossnar det så fint. Nu kan vi alla slippa detta jobbiga moment med svinto, vatten osv.

Love/ Alexandra

LULU-Double Bow Peep Sandal £60.00



Du hittar den här supersöta skon på topshop!

Love love love/Sandra

Tredje paret från Melbourne



Jeanettes tredje par förtjänade också en plats på bloggen. Jag är så avis, inte nog med att hon tillbringat hela vinterhalvåret på den varma sidan av jorden, så kommer hon hem med massa fina skor också!

Kramar Sandra

Jeanette har släpat länge på dessa!



´







Jeanette har rest runt i världen i ett halvår nu och är påväg hem! Här är hennes fina skor som hon köpt i Melbourne, jag tyckte att det var på sin plats att visa upp här på bloggen...speciellt eftersom de är riktigt fina. De röda är helt klart mina nya drömskor!

Kramar Sandra

Hälsningar från Gotland!

Hej hej! Nu är jag i Visby och hälsar på kära mor som driver en liten skoaffär här på ön. Jag har redan hunnit med att råna henne på två par skor och en väska...Bilder på mina stölder kommer upp på tisdag. Ja och imorgon tänkte jag ta mig in innanför murarna och kika lite på dinsko, jag är fortfarande lite kluven om jag ska köpa svarta converse-kopior eller om jag ska köpa ett par svarta tygskor med kilklack, även dom lite converse-aktiga. Jaja det beslutet får jag ta imorgon. Over and out!

Love Sandra

Gladiator sandaler

Spara 399:- www.ellos.se

Slösa 1099:- www.laredoute.se



Roxanne är fortfarande inte klar, men nu är det inte långt kvar!


Stackars Larry är lite sjuk, hoppas han blir frisk snart!


Hej

Tänkte bara passa på att rekomendera kilklackskorna jag lagt upp tidigare. Hur sköna som helst! Jag klarade faktiskt en hel kväll av både promenader och dans, samt för mycket vin... Ett perfekt köp för oss som får ont i fötterna snabbt och inte är så förtjust i happy/party feets.

Love Love Love/Sandra

Leopard



De här fina ballerinaskorna kommer från www.hm.se och kostar bara 98 kr! Helt otroligt pris, fast jag har tyvärr inte råd...Fina är de i alla fall!

Kramar Sandra

Snacka om snabb leverans!



Det här är stövlarna från dinsko som jag beställde i onsdags och som anlände redan idag fredag. Helt otroligt va fort det gick! Dessa kostade 449 kr i butik. Kanske borde nämna att mina fötter är bredare än de är långa, därför syns inte mina tår även fast de borde göra det. Jag skulle gissa att ni som har normala fötter inte behöver oroa er, era tår kommer troligtvis att synas som de ska.

Kramar Sandra

Den dagen jag någonsin gifter mig ska jag bära dessa konstverk


288 euro
http://www.christianlouboutinsale.com/

Love/ Alexandra



Christian Louboutin


480 euro


268 euro

Jag har ju hittat en jätte jobbig sida för mig som älskar Christian Louboutins skor. Det är tydligen någon form av rea sida på hans skor. Men ni kan ju se vad mina skor som jag knappt kan andas utan kostar. Typ 5000:- svenska kronor. Det värsta är att jag skulle kunna betala det för dom skorna. Det gäller att jag håller hårt i migsjälv. Om man går in på Tradera.se så hittar man mycket kor där också för en billigare peng men då är det inte säkert att man får de skorna man vill ha. På den här sidan finns jätte mycket skor.
http://www.christianlouboutinsale.com/

Love/Alexandra


Igen!

När jag köpte kilklackskorna som jag la upp tidigare köpte jag även ett par stövlar med öppen tå. Så fina! Men jag tyckte att jag hade lite ont om pengar så jag lämnade tillbaka dem, med en dolk i hjärtat kan jag säga. Tänkte i alla fall bara meddela att jag har beställt dem nu. De är alltså snart mina igen! Och jag får leva med fattigdom, men med ett par otroligt vackra skor, som faktiskt har lila sidenfoder. Så hoppas att jag inte ångrar mig, igen...

Kramar Sandra

Platå



Det här är ett par super fina skor från www.nelly.com Tyvärr är de inte mina utan tillhör lyckliga Matilda (taperjeansgirl.blogg.se) Jag tror dessvärre inte att mina breda fötter får plats i dessa. Men drömma får man ju!

Kram Sandra

Min nya sko och min nya klänning!





Det här är mina senaste erövringar! Skorna finns att köpa på dinsko för 399 kr. Är faktiskt riktigt bekväm...typ. Och klänningen hittade jag på Cubus för 199 kr.

Love Sandra

Dagens inköp



Detta är alltså dagens inköp. Jag letade efter ett par fina skor men hittade tyvärr inga... Istället hittade jag dessa som kommer från HM. Brillorna kostade 60 kr/st och de glittriga eyelinerna kostade 40kr/st.

Kramar Sandra

Glamour Stiletto run



Som skobloggare måste jag tipsa mina läsare om tidningen Glamours årliga klackskomaraton. Man kan vinna 100.00kr! Och klackarna måste vara minst 7cm. Lite klen gräns tycker jag. Jag tror inte jag kommer vara med och tävla men jag och Sandra måste helt klart befinna oss i kungsträdgården då finalen är den 13/6-09 för att titta in detta. Jag såg på förra årets bilder att man fick goodiebags och att det fanns massa skomärken som hade små tält. Kanske får man lite rabatt?
Om ni är sugna på att tävla eller bara veta mer klicka då på denna länk:
http://www.glamour.se/noje/glamour-stiletto-run/

När jag hittat mannen i mitt liv ska vi bo här på Vaxholm. 7,5miljoner




           


Rea Rea Rea+Vacker man


Jag måste tyvärr säga att jag är en sucker på "The Hills" som går på MTV. Inte lättare är det att slita sig ifrån det egentligen ganska dåliga programmet när man ibland får se denna vackra karln. Justin Bobby. Så vill jag att min framtida man ser ut. Jag kommer aldrig att göra något dumt då!

Igår var jag inne i kanske ett av Stockholms sämsta centrum, nämligen Tyresö centrum. Eftersom att jag bor där så får man ju lov och kika in då och då. Men vi har en underbar butik som heter Belleshoes där. Och igår och kanske idag hade dom rea. Så alla stövlar kostade 199:- och pumps 99:-.
Jag köpte två par lågklackade ridstövlar, ett par i svart och ett par i brunt.
Det roliga var att jag inte visste om denna fantastiska rea så när jag provade ett par skor och frågade vad de kostade så trodde jag att hon sa 799:- Och detvar jag nöjd över, snacka om glad jag vart när jag fick höra att alla kostade 199:-

Mina nya fynd från laredoute.se som jag precis klickade hem.


Dessa ballerina fast i vitt och sen ett par i silver också 129:-

Denna coola "doktors"-väska för 322,50:-

Badlakan är alltid bra att ha kostade bara 49:-/st så jag köpte två.

Världens bästa Agnes!


Agnes gick vidare till globen i lördags. Hon hade en väldigt ball kroppsstrumpa på sig i guldpaljetter. Den dagen jag kan ha en sådan ska jag också ställa mig i tv och sjunga. Haha..
För i övrigt så är hennes nya album grymt! Det har hjälpt mig mycket. Köpt det!
Love/ Alexandra

RSS 2.0