Pojken


Ikväll kommer vara första gången jag lämnar bort min lilla pojke Larry. Han sova borta hos min lillasyster för första gången. Men Larry måste förstå att mamma ska gå på krogen ikväll och små hundar får inte vara där.
Love/ Alexandra

Första andra tredje

Sitter i södertälje och firar min farbrors fru Katarina kväll. Jag älskar familjeträffar. När jag var typ 16 kunde jag aldrig förutspå att jag skulle en dag få barn. Men sen kom min yngsta lillebror Dante och världssynen förändrades. Nu känner jag att jag måste ha en stor familj också. Typ 3-4barn. Underbart.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt men imorgon ska jag först till pappa och fira Dante för att sen rusa hem och äta middag med Sandra, Malin och Mikaela. Sen kommer jag och Sandra sitta på helspänn och rösta oss fattiga på Agnes när hon tävlar i melodifestivalen. Så vi uppmanar alla att rösta på stackars Agnes som har halsproblem. Sen efter det kommer vi fyra dricka lite hemma för att sedan dra oss emot lokalstället i Tyresö, tjili. Illa.. Men vi kommer nog ha jätte kul.
Love/Alexandra

På torsdag på torsdag på torsdag..

Idag vaknade jag och var helt inställd på att det var fredag. Fy vad trisst det är när man har fel.

Det var varit sol i Stockholm hela dagen och precis som förra veckan den dag det var sol så kan jag inte tänka på annat än att det snart är lördag. Då får jag kliva upp med min söta lilla hund koka mig en kopp kaffe, gå ut på balkongen med en filt och lägga mig i soffan vi har där och njuta av solskenet och den lilla vårvärme man lurar sig är där. Men förra lördagen var det molnigt och kallt. Men nu på lördag tror jag verkligen på sol och plusgrader för på söndag går vi från februari månad till mars.

Ikväll ska det storhandlas. Jag och Joanna som jag bor tillsammans med ska åka till två affärer och inhandla det nödvändigaste för att sedan släpa oss hem och möta Sandra och titta på det fantastiska pogrammet.
Glöm inte Criminal minds ikväll kl 21,00 på kanal 5.

Förresten är det någon som kommer ihåg vad rubrik meningen kommer ifrån? Kan för mitt liv inte minnas.
"På torsdag på torsdag på torsdag"

Love/Alexandra

Gladiator x 2


399 KR www.nelly.com

1071,32 KR www.asos.com

Jag personligen föredrar skon från nelly...Men Alexandra, den svarta finns i din storlek på asos så du vet! Annars tycker jag att du ska satsa på nellyskon, den är ju jättefin!

Kramar Sandra

Gah! Rea också...

Nej men det är så självklart. Mina underbara, fantastiska och helt övernaturligt snygga gladiatorskor är slut i "size 6" också. Vad ska jag ta mig till? Vart hittar jag lika snygga? Tror jag förtjänar en kopp kaffe och bulle efter denna besvikelse.

Jag tänkte tipsa om några sko-reor som jag sett:
Alla Rizzo butiker har upp till 70% rea
www.have2have.se upp till 80% rea
www.dinsko.se 20% på hela sortimentet
www.ellos.se
www.laredoute.se upp till 70%


Lady Gaga


Jag gick precis in på www.asos.com för att köpa min vackra gladiator skor som jag pratat lite för länge om nu. Det enda rätta känns som att köpa dom. Men så hittade jag dessa vackra skapelser. Kostar £34,50. Jag kände ett "måste ha"-begär och tänkte: Jag köper dom! Men då finns inte storlek 39 och jag vet inte om jag vågar köpa dom i 40? Sist jag köpte utlänska skor i det som motsvarar 40 så var de förstora. Hmm HJÄLP?
Love /Alexandra

Grattis grattis!


(Vad jag lyckas lägga upp mindre smickrande bilder på migsjälv)

Idag fyller min farmor år och min yngsta lillebror lyckades pricka in och födas på hennes födelsedag. Så ikväll firar vi farmor (och Dante också, han ska få paket av mig idag) och på lördag firar vi Dante. Mycket kalas. Igår fick jag hem mina kläder från Ellos.se så jag tog på mig en av de svarta klänningarna och mina Replay-boots jag tidigare lagt upp. Super bra stövlar i detta hemska snöväder.
Love/Alexandra

Äkta vs. Fake


900 DKK



349 KR

När jag var inne på www.bianco.se alldeles nyss hittade jag mina boots, den äkta varianten förstås. De är exakt likadana, skillnaden ligger endast i materialet som ni kan se på bilderna. Mina är gjorda i syntet medan Biancos boots troligtvis är gjorda av äkta skinn. Skillnaden syns även i priset, mina fuskboots kostade bara 349 KR på Deischman i Kalmar och Biancobootsen kostar 900 DKK (stod tyvärr inga svenska priser på hemsidan). Jag kan faktiskt erkänna att Biancos är finare än mina...Men är man en fattig student så är man!

Love Sandra

Skopunkten



Ballerina från Skopunkten.com

199 kr


Sandalett från Skopunkten.com
 
299 kr

Sandalett från Skopunkten.com
 
299 kr

Sandalett från Skopunkten.com
 
299 kr

Textil-sko från Skopunkten.com

199 kr


Här är en massa fina skor från www.skopunkten.se Jag vill helst ha allihopa men får nog nöja mig med ett eller två par. Kanske tre om jag känner att jag förtjänar lite belöning!

Kramar Sandra

Skönhet


Jag brukar kunna se skönhet i nästan alla skor. Men detta var ett SVÅRT undantag. Herregud vad fula!
Och människor kan betala 1349:- på www.brandos.se
Love Alexandra

Have 2 have




Åh alla färger är så vacka och söta. Måste ha alla tre, men de kostar 745:- så det kanske blir lite dyrt. Vilka ska jag köpa tycker ni? Om ni känner som jag finns dom på www.have2have.se
Love Alexandra

Alla jävla hjärtans dag

Jag och Malin (min oich Sandras vän) firade Alla hjärtans dag tillsammans. Vi hade det jätte mysigt och åt både för mycket och för gott. Men då gjorde vi ett test i nya Cosmopolitan "Är du redo för den stora kärleken?". Det fanns tre olika svar man kunde bli. Inte alls, datingredo eller förhållande redo. Okej Malin som varit singel sen typ nyår (ca 1½månad) hon är förhållande redo. Jag däremot som har varit singel sedan första världskriget (okej 6år sedan seriöst förhållande sedan on&off killar som underhållning under tiden) jag är iaf bara dating redo. Huh? Va? Jaja, nej man jag får väl bara dejta då. Någon frivillig?

Nej jag är inte bitter haha..
Love Alexandra

Ellos.se


Älskade ellos. Ja på ellos.se har dom en underkategori som heter "Catalog" där kan du få BH:ar för 25:- skor för någon hundring, byxor för 50 spänn. Ja allt är sjukt billigt, men det kanske bara är vart tionde plagg som är snyggt. Men om man vill fynda eller kanske bara skaffa sig lite basplagg är detta en fantastisk sida! Love it! Jag hittade dessa fina sommarskor som finns i färgerna; vitt, silver, marin och svart. Och dom kostar 95:-.

Ja men varför inte...



Jag förstår inte varför jag plågar mig själv så här! Jag skyller allt på Jesus Jr (alltså min fruktansvärda PMS) Efter att ha tryckt i mig gräddglass med lite (läs brutala mängder) grädde på, ja då väljer jag att kolla på bikinis. Självmordsbenägen någon? Hade jag känt mig någorlunda strand-fit hade jag utan tvekan köpt den här fina bikinin. Överdelen kostar 149 kr och underdelen 129 kr, du hittar dem på www.halens.se men jag varnar er, se till att inte ha svullat precis innan, det framkallar viss ångest att se alla toksmalisar med massa muskler.

Kram Sandra

Grattis till oss som har namnsdag idag!



Love Sandra

Undra?


Undra lite över dessa skor. De skulle kunna vara sjuk snygga eller verkligen inte? Det dåliga är att de inte lagt upp bild från sidan så man kan se hela skon.  Klacken ska tydligen vara 6cm och de finns i färgen "mullvad" också. Jag har ju 900:.- innestående på www.laredoute.se där jag hittade dom. Undra om man ska chansa? De kostar 999:- får spana om de kommer på rea snart.

Inte ett tips direkt...



Jag tycker att det är lite konstigt att den här klänningen kostar 3799kr. Och de har inte ens bemödat sig att stryka den innan plåtningen. Och se hur de låter modellen stå! Det ser ju ut som att hon har stått i dessa skor i timmar utan happy feet...Är det trots mina klagomål någon som faktiskt vill lägga en förmögenhet på denna klänning så kommer den från märket bluegirl och går att köpa på www.bubbelroom.se.

Kramar Sandra

Glad alla hjärtans dag...



Eftersom att den här dagen verkligen borde raderas ur allas kalender valde jag att tröstshoppa. Jag hade nog gjort det även om jag haft en karl men whatever! Den här kommer i alla fall från Deichmann och är i syntetmaterial. Den är av märket Graceland och kostade bara 349kr.

Kärlek till alla (så cheesy)
Sandra

En helt vanlig dag

Då är det snart lördag och den fasansfulla alla hjärtans dag. Jag hade ju planerat att ha mina love label skor men vädret i Kalmar kommer tyvärr inte att vara på min sida, det har nämligen snöat konstant i två dagar nu. Det mesta blir visserligen skitig slask så fort det hamnar på marken, men jag tänker i alla fall inte utsätta mina vackra skor för det.

Ja och imorgon har jag presentation på engelska för min klass, fy jag fasar! Jag ska stå tillsammans med mina gruppmedlemmar och förklara Spotifys nätverk och relationerna dem emellan. Känns ju lite sådär måste jag säga... Önska mig lycka till!

Kram Sandra

Style by stars


399:-


 


349:-


299:-




En dag kommer jag ha den kroppen som fotomodellen har och då ska jag handla bla alla dessa klänningar. (Nästan alla deras klänningar är i stretch) På www.stylebystars.com hittar du dom.


Grattis!


Den här fick jag i förtidig födelsedagspresent :) Jag har ju redan den i rosa (som jag lagt upp tidigare) men Alexandra beställde den svarta, och tur för mig så var den för stor för henne! Grattis mig! Eftersom att jag ska på singelfest på alla hjärtans dag (why, but why?) så tänkte jag ha dessa på mig, märket heter ju ändå Love Label, nått ska det väl vara bra för?! Precis som den rosa kostar den 249kr, frakt 55kr och finns att köpa hos www.halens.se

Love Sandra

Noelle suedette pumps



De här superfina pumpsen hittade jag på www.forever21.com,  såklart....De kostar $29.80, men tänk på att tull kan tillkomma. Läste föresten att forever21 letar lokaler i Sverige! Kan knappt bärga mig!!!

Kramar Sandra

En av Dublinskorna...



Det här är min älskling! Vacker som få och som gjord för min fot. Jätte smidiga remmar på sidorna som gör att man kan ha både bred och smal fot utan problem. Det är dessutom snörning och platå, vilket gör det hela ännu bekvämare. Jag köpte dessa på Dinsko i Farsta Centrum för 399kr, men de finns även på www.dinsko.se

Love Sandra

Hej!

Nu är vi hemma igen efter en härlig helg i Dublin! Staden där alla människor har jätte snygga, jätte höga väldigt vackra pumps på sig. Med brist på kamera sladd kommer uppdatering inom kort. Vi hade i alla fall våra klackisar på oss, trots regn och rusk!

Kram Sandra

RSS 2.0