Sex and the City



Carrie : It's really hard to walk in a single woman's shoes -- that's why you sometimes need really special shoes!

Häftiga stövlar


Väldigt smakfulla och stilrena stövlar med kul detalj. Dom här vill jag verkligen ha! Dom finns i lila mocka också. Men det kanske inte tilltalar alla? du hittar dom i Scoretts butiker eller på www.scorett.se . De kostar 1699:-
Love/ Alexandra

Replay


999:-


899:-

Jag är lite av en Replay-tönt. Ska jag handla jeans (vilket jag iofs inte gör längre) så måste det vara Replay, kosta vad det kostar. Jag tycker liksom inte att något är dyrt när det gäller det märket för att jag älskar det. Som jag tídigare laagt upp under "dagens sko" har jag ett par Replay stövlar också som är fantastika. Både sköna & snygga.
Nu har jag hittat dessa söta pumps. Något par måste jag ha i sommar.
Love/ Alexandra

Mina skor är färdig målade!

Före


Efter

"Fotvård"


Jag köpte även sulor som jag ska lägga i mina nya skor som var lite förstora. Om man lägger dom längst fram i skon "åker" foten upp och de glappar inte.  Den rosa och gula förpackningen är silikonsulor som man lägger i klackskorna så de inte gör ont in på natten. Och det funkar! Dom ska med till Dublin!
Love/ Alexandra

Skovård


Jag har varit duktig dom senaste dagarna. Skomakaren och skovård. Den vita laskan i mitten är till mina gympaskor som är vita. Man kan säga att det är som tippex till skorna. Så jag ska visa er före och efter bild sen. Får se om dett blir bra. Den lilla burken är svart skokräm till mina svarta läder/skin-skor.


Billigare sko än Carries



Skorna som Carrie har på sig på den här bilden tror jag kommer ifrån Dior. Vi alla kan ju ana vad de kostar? Hursomhelst är dom helt sjuk snygga. Jag förälskade mig i dom från första gången jag såg den här bilden. (Ja jag tittar på skorna först) Det finns jätte mycket alt på gladiatorskor ute på marknaden nu men jag har inte riktigt känt att några har kommit upp till Diors nivå. Men nu har jag hittat de billigare kopiorna.


Steve Madden Gladiator Platform Sandals
Finns i svart också. Du hittar dom på http://www.asos.se/ och dom kostar £79. Helt perfekt!
Love/ Alexandra


Här är Larry, om 1½ vecka bor han hemma hos mig! Nu är han min..


hjälp!



Allvarligt talat! Vilka ska jag ta med till Dublin? Högst två par, jag har redan bestämt ett par platåpumps och eventuellt vita converse eller svarta lågklackade finskor. Men snälla hjälp! Vet inte vad jag ska ta mig till! Ryan air gillar inte tunga väskor...

Love Sandra

Får jag inte dom här kommer jag sluta andas!


Christian Louboutin- Forever Tina
Någon som vet vart jag kan hitta lite billigare kopior? Jag tycker de är värda 15000:- Men kanske inte har de pengarna. Tyvärr..
Love/ Alexandra


Christian Louboutin är våran nya skogud


$916


$1555

$795



Jag vill/måste bara ha alla dessa. Förstå hur fin jag skulle vara? Förstå hur mycket pengar de kostar? Louboutin är våran nya skogud. Vackrare skor går inte att hitta. Känner ni att finanskrisen inte drabbat er? Gå då in och köp dessa skor på:
http://www.shopstyle.com
Love/ Alexandra


Tuff sko


På något lustig vis så har fela skor accepterats. UGG´s tillexempel? Jag äger själv två par så det är inte så att jag dömmer ut dem. Nu hittade jag på www.bianco.se "våruggsen". Nej det är inte märket UGG som gjort dessa, men jag menar i den klassen av sko. Tycker dom här var jätte söta och bra ivår.
Priset? 1000:- Dom finns i svart också.
Love/Alexandra 

Nelly.se


Jag såg denna läckra sko i Expressen fredag i fredags. Elin Kling (modebloggare) tipsade om den. Jag tycker den var riktigt cool. Ett minus är att platåklacken kan vara svår att gå i eftersom den "går in" lite längst ner. Av egen erfarenhet så kan det kännas som man håller på att tippa över. Snyggar var den iaf! Nu finns bara storlek 42 inne, förmodligen för att alla kände som jag. Men den finns i brunt också! I fler storlekar.
Du hittar den på www.nelly.se och den kostar bara 399:-
Love/Alexandra

Tack för tipset!

Nu sitter jag här med blöta strumpor i mina nya pumps och hoppas att de ska sitta bättre snart. Hoppas jag inte blir sjuk bara eftersom det verkar vara ont om varmvatten just idag. Typiskt! För övrigt har jag fått lite skäll i fredags för att jag ville gå ut i mina smutsiga vita converse, som jag har ganska ofta då de är de enda skor jag äger som klarar en hel natt av dans. Jag fick i alla fall inte ha dem så det blev de svarta stövlarna som jag la upp tidigare. Men nu är saken den att jag läste en artikel i Cosmo om hemligheten bakom "det" att:
 
"Om du till exempel har en jätteflott sidenklänning, bär den tillsammans med din noppiga gamla älsklingskofta eller dina skitiga sneakers."

Jag tänker med andra ord definitivt INTE sluta använda mina älsklingsskor. Jag har Cosmo på min sida, Converse rules!

Love Sandra

Mina nya vackra skor





Här är mina nya skor från ellos.se. Det tråkiga var att de var lite förstora även med strumpbyxa i. Eller med strumpbyxa i så blir de perfekta. Jag får köpa hälinlägg så blir de lite mindre. I övrigt var de hur vackra och sköna somhelst.
Love/ Alexandra

Min räddning ikväll!



Ett av mina bästa köp! Jag köpte dem i Oslo på dinsko för ett par år sedan, och jag har klackat om dem! Efter en ganska lång vistelse i garderoben dock... Men nu är de som nya :) Tror att det finns liknande på www.dinsko.se kika där om ni vill ha ett par perfekta stövlar som passar allt som oftast, när klackarna kanske inte känns helt rätt. Kostade dessutom under femhundringen...

Kramar Sandra

Pistol


Jag hittade dessa coola skor. Jag vet att jag sett Madonna i sånna här skor fast pumps. Kolla in pistolklacken! Jag skulle vilja ha dom, nackdelen är kanske priset. Jag vet inte om man köper skor för så mycket pengar för att sen kanske använda dom 1 till 2 gånger. Du hittar dom på www.hotheels.com priset är $263.
Love/ Alexandra

Skomakaren

Mina super bra stövlar! Döda..


Man ser en skymt av mina supersköna silver ballerina! Döda..


Idag gick jag till skomakaren med min stora papperskasse som jag tidigare la upp kort på. Jätte söt farbror som tog emot mina skor. Men.. Han dödade två par. Han berättade för mig att de typ låg i koma i väntan på döden. Sorgligt men sant. Det var mina super bra svarta knähöga stövlar utan klack. Dom var perfekta i alla tillfällen. Men det var bara sågspån av klacken kvar. Hur nu detta gick till? De andra paret förstod jag var typ döda. Mina superhärliga silverballerina. Det var hål i botten efter två sommrar av att jag haft dem på mig nästan varje dag. Men dom var snygga och super sköna. Jag berättade för min skomakare att han var tvungen att begrava dom, jag skulle aldrig klara det. Pust jätte jobbigt var det! Men de andra 6 paren skor jag lämnade in kunde han rädda. Tack för det! Måste bli duktigare på att gå till skodoktorn! Bättre och göra det innan det är försent.
Love /Alexandra

Fot-issues

Min högerfot är större än den vänstra! Inte så att det märks utseedemässigt men jag märker det på mina skor. Mina nya fina skor sitter jättebra på vänster men gör lite ont på höger ringtå...jätte störande. Någon som vet en metod mot detta?

Tänker även passa på att sätta upp en varning mot adidas walking shoes. Visserligen sköna, men bara i ca fem minuter, sedan mörjar fötterna sakta men sökert domna bort. Och detta beror inte på att de är försmå eller att jag knytit dem för hårt. Det händer även när jag har dem väldigt lösa. Suck.

Love Sandra

Dublin bara 8dagar kvar!

Sandra och Alexandra på Skavsta flygplats påväg till Berlin April-08
   

Så här kul har vi alltid tillsammans.


Om 8 dagar åker vi! Vi flyger ifrån detta kalla land till Dublin där det iaf är ca +8. Bilderna ovan är från resan vi gjorde i april till Berlin. Det var underbart. Snart gör vi det igen. Jag känner verkligen att jag behöver komma ifrån vardags ångesten med jobb och allt. Det handlar inte bara om att vara ledig, utan man behöver ett miljöombyte. Tror Sandra känner likadant med tentor och allt. Snart ska vi bara njuta av vackra Dublin, dricka drinkar, spana på snygga karlar (vi ska börja redan på flygplatsen) och sova ut. Men planet ehm får 7 på morgonen så sista natten blir det bara festande och sedan ge sig iväg till flygplatsen. Kan bli spännande. I värsta fall missar vi planet. Skulle det göra så mycket?
Love/ Alexandra


Till Sandra min blogg kollega


Pumps från Skopunkten.com
Sandra som jag bloggar tillsammans med här på shoesforlife.blogg.se är student. Inte bara det, utan hon är ett litet fan av 50-talet och dess detaljer. Jag hittade dom här skorna på www.skopunken.se till henne. Sandra för 99:- är dom dina. Klacken är bara 6cm. Trevliga skor tycker jag.
Love/ Alexandra

Skopunkten


GUMMISTÖVEL från Skopunkten.com
199:-


Snör-sko från Skopunkten.com
299:-


Ballerina från Skopunkten.com
249:-

Om jag skulle handla på skopunken så skulle jag välja dessa tre. Skopunken har ständigt det erbjudandet ta 3 betala för 2.Om jag skulle göra det skulle mina tre par skor kosta 548:- Det är ingenting för tre par skor.
Du kan även beställa från deras hemsida www.skopunkten.se

Love/ Alexandra

Cowboy


Jag förelskade mig i dessa skor! Inte vet jag riktigt vad man skulle ha för kläder till, men dom är lite dyra kanske för att köpa. Jag misstänker att dom är i äkta skinn (med tanke på priset) så det är ju endå en investering. Grymt snygga är dom iaf. När det är ett "överdrag" ser foten dessutom mindre ut. Du hittar dom på www.brandos.se och de kostar 2899:-
Love/ Alexandra

Världens längsta namn



Den här fina stöveln heter Loeffler Randall Bette Cut-Out Boot och kostar $449.00. Ni hittar den på www.eluxury.com Visst är den häftig!? Undrar bara vad man ska ha för stumpor i...tubsockor känns kanske inte helt rätt...

Kram Sandra

Postorder

Jag har iaf beställt de sommarskorna från H&M som jag tidigare la upp. 2 ballerina i färgerna svart och rosa. De andra i färgerna vit och blå. Jag beställde lite andra grejer till våran Dublin resa. Men grejorna kommer inte förens vecka 6. ÅH!

Annat är det med Ellos.se. Jag beställde mina skor och klänning i måndags. Och idag onsdag är de levererade!
Bra service!

Men så skulle jag in på Laredoute.se och beställa ett par skor och en väska. Och de registrerar inte att jag har ca 900:- innestående hos dom. Fan. Så försökte jag ringa deras kundtjänst. Efter 10 väntan gav jag upp. Jag blir så trött.

Love/ Alexandra

Så fina!



Idag är en jättebra dag! Jag klarade tentan i upphovsrätt, klarade 30 minuter på crosstrainern och mina nya vackra skor kom hem! De är kanske inte lika sköna som de rosa men så fina att det inte gör något med lite tåkross :) Kommer från www.halens.se och kostade 349kr, frakt 55kr.

Kram Sandra

Min nya sko!



Det här är min nya sko! Den kommer från www.halens.se och kostade bara 249kr och frakt 55kr. Prisvärt!!! Storleken var en aning stor men det var inget som störde. Kändes sköna att gå i, trots att klacken är ca 11 cm. Ett kap, jag rekommenderar starkt!!!

Kram Sandra

Street inspererade skoletter


Nu har jag fått ett "måsteha"-begär igen. Dessa fantastiskt heta skor. Klacken är i gummi vilket gör att de är bekvämae att gå i för både fötter och rygg. Dom här skorna me ett par coola knickers till. Japp så måste jag se ut i sommar. Så, jag måste gå in på www.brandos.se och köpa de coola skorna för 799:-
Love/ Alexandra

Min skogudinna

 


Victora Beckham! Kvinnan går i klackar året runt, med eller utan barn på höften. Jag beundrar henne. Inte bara det, hon har alltid grymt snygga klackar på sig. När jag blir mamma kan jag bara önska om att ha både tålamod med ungar och klackskor som kan göra ont. Tillochmed på fotbollsplanen.



Jag beundrar henne för att hon klarar av att gå snyggt i dessa klackar utan klackar.





Och som att det inte vore nog att hon klarar av alla dessa klackor i alla väder, eller att hon har tre fina pojkar, eller massor av pengar, eller att hon är galet snygg. Utan hon får sova under samma täcke som David Beckham
Hon är fantastisk!
Love/ Alexandra

Gummistövlar


Sandra här har du din gummistövel. Jag tyckte iaf att dessa var super snygga. Hittade dom på www.have2have.se. Jag vill verkligen ha den rosa gummistövlen. Alla stövlar finns även varmfodrade. Finns det en en mer praktisk vintersko för vårat blöta snöväder? Gummistövlen kostar 498:- och finns i flera färger. Vissa är det även rea på ;)
Love/ Alexandra  

Helvete

Jag skulle precis gå in på www.HM.se och köpa alla sommarskor som jag tidigare la upp. Men då har dom massor av tekniska fel så det går inte och beställa. Det är inte hela världen, men jag ville beställa dom så jag kunde ha något form av hopp när jag sitter på balkongen och det snöar ute. Jag behöver sommarkänsla.

Sen får jag hem ett brav ifrån la readute som berättar för mig att jag har ca 900kr hos dom att använda pga att de skickat ut en påminnelse som jag så fint betalade. Men precis som jag trodde hade jag redan betalat den första fakturan. Lutar åt att jag måste köpa skor eller en klänning. Ska kolla det nu.
Love/ Alexandra


Victoria´s secret 2008


När jag såg deras show 2008 fick jag infall av "måste ha".
Alla skorna på visningen var "to die for", speciellt dom här sjukt sexiga skorna
Jag kände dessutom att jag måste träna mer så jag utan problem skulle iaf kunna gå där och känna mig bekväm.
Och jag vill ha typ alla deras underkläder.
Nästa år ska jag inte titta på den jävla showen eftersom att den skapar en del ångest i kroppen.
Love/Alexandra

Åh så fina skor jag köpt idag!


Jag kunde bara inte låta bli. Rea tror jag är min största synd. Det är som att det är okej att köpa allt man vill ha, bara det är på rea. Dom här skorna var på rea. Dom påminner ganska mycket om ett par D&G skor som min kusin har. Jag kände att dom här skorna måste jag vandra runt i när jag och Sandra (som också skriver här i bloggen tillsammans med mig) åker till Dublin om 11dagar. Jag kommer vara super snygg!
Du hittar dom på www.ellos.se kostar 239,50:- (tidigare 399:-)
Love/Alexandra

Hej

Nu har jag kommit hem efter en fullspäckad dag! Föreläsning i business relations, träning och handling, och snart drar det igång igen med förfest och senare Corehouse. Men nu måste jag fråga er, är det någon som vet vart jag kan köpa svarta, glansiga och FINA gummistövlar? Jag vet att det låter konstigt men jag drömde om ett par i natt och de var otroligt fina till min nya kappa :) Tacksam om någon har en idé om vart jag hittar dem!

Trevlig kväll!

Kram Sandra


Sommarskor



       

När vi endå pratar om sommarskor, ville jag passa på och tipsa om dessa glansiga ballerinor som jag hittade även dom på www.hm.se . Jag måste, bara måste, helt enkelt köpa de svarta, rosa och de blå. Då har jag perfekta skor för hela sommaren. Och dom är ju såå fina med sitt glansiga ty. Jag tror jag underskattade H&M ang deras skor. Men jag har ju inte gått i dom än. Och priset? Helt fantastiskt. 129:-/st
Love/Alexandra

H&M




       

Jag har varit mycket misstänksam emot att H&M säljer skor. Jag har tyckt de varit snygga men jag har helt enkelt hållt mig ifrån dem. Inför sommaren behövs det inte bara snygga pumps utan även snygga lätta tygskor bla. Jag hittade dessa på H&M´s hemsida. www.hm.se. Jag tänkte köpa de rosa och vita. Lite glansiga är dom också.
Vi får inte glömma det fantastiska priset 129:-
Love/Alexandra


Skor är konst


Man får inte glömma att skor faktiskt är konst. I mitt hem i Stockholm har jag alltid ett av de finaste par skorna i mitt vardagsrumsfönster. För att visa alla som kommer hur vackra de är. För sitter skorna alltid på fötterna så kanske inte de alltid syns. Just nu jag dessa vackra klackar, men det är strax tid för att byta. Jag har haft många hemma hos mig som skakat på huvudet och tyckt jag är knäpp. Men andra har inspererats av dom. Velat ha dom som tapeter. Killar tyckt de varit hur sexiga som helst. Mitt ex påpekade det ett antal gånger. Det fick även honom att intressera sig liite mer för mina skor. Då han fick se dom lite oftare. Så ställ fram dina vackraste skor hemma. Du kommer uppskatta det och andra också. Love/Alexandra

Dr Martens




Är de inte coola?! Jag har i alla fall förälskat mig i den rosa, VILL HA! Ska köpa mig ett par så fort jag klarat en tenta, jag menar jag måste nog förtjäna nästa par :) För köpställen och priser besök www.drmartens.com

Dagens sko


Jag ska gå och äta lite middag med Nina på förorts resturangen. Jag har en vanlig basicklänning på mig, så jag tänkte att dessa Addidas skor kan passa bra. Har bara använt dom en gång tidigare för karborrbanden gögst upp är lika långa som längst ner, så dom går inte att spänna helt. Men jag har gått ner lite i vikt nu på senaste så jag kan få igen dom iaf. Förstår inte hur de tänkte. Jag köpte dom på Ellos.se för ca ett år sedan för 1000:-
/Alexandra

Jimmy Choo


Äntligen tillbaka efter en fruktansvärd tenta! Kan inte påstå att jag känner mig speciellt nöjd över min insats heller... men men det ordnar sig alltid! Här kommer i alla fall en bild på min absoluta favoritsko just nu. Jag har inte tagit reda på vart den vackra kan köpas, inte heller vågar jag ta reda på priset...

Kram/Sandra

Misshandlar mina skor


Man kan lätt tro att jag som skoälskare ofta springer till skomakarn. Men den hemska sanningen är att jag sällan besöker honom. Här är en nästan full pappkasse som jag så fint ska behöva överlämna till min skomakare. Jag kommer att skämmas. Men förhoppningsvis kan jag få en "massrabatt" för att det är så många skor. Jag uppmanar er alla: Gå till skomakaren!
/Alexandra

Super heta Whyred


Whyred är ett märke som har uppmärksammats ganska mycket i modevärlden på senaste tiden. Deras kläder är ganska basic med lite roliga detaljer. Deras skor passar alla. Jag har totalt förelskat mig i dom här skorna. Har tittat på dom långe men endå varit lite för snål för att köpa dom. Men dom är ju helt fantastiska! Dom är en blandning mellan basic pumpsen och de nya morderna gladiator klackarna. Dom här skorna passar till alla tillfällen. Jag måste nog åka och se om dom kan ha dom på rea. Whyred har två butiker i Stockholm en på Mästersamuelsg 5 och den andra i Brunogallerian på götgatan på söder. Dom går även att köpa på deras hemsida www.whyred.com . Priset för dessa vackra skor är 2600:-
/Alexandra

Godmorgon!

Tänkte bara säga hej hej innan jag tar på mig uggsen och går ut i kylan...ska skriva tenta i speciell kontraktsrätt...Det är så tråkigt så jag vet inte vad jag ska göra med mig själv, allvarligt på en söndagmorgon? Taskigt. Sen är det dessutom min städdag i köket. Usch!!!

Kommer lägga upp en jätte jätte fin Jimmy Choo senare så håll ut :)

Stretchstövlar


Jag personligen har en förkärlek till knähöga svarta stövlar. Problemen med stövlar är oftast att man inte får igen dragkjedjan för att skaftet på stöveln är för smalt, eller att det är för stort och hela skaftet glider sakta men säkert ner för benen. Mindre sexig kanske man känner sig då. Men här hittade jag ett par snygga stövlar med stretch. Vilket gör att det passar alla vader, stora som så. Genialt! Så tjejer (och de killar som vill) nu kan vi alla ha dom. Finns att köpa på http://www.victorasecret.com/ för 99$ på rean. Men akta tullavgiften när ni handlar utanför EU.

Lola Ramona


Det här är en helt otrolig sko! Den är ju hur cool som helst men jag är tveksam till om och när jag skulle använda den. Skulle vilja ha den i min ägo i alla fall! Kostar 995kr.

Dagens sko


Idag ska jag till min pappa på middag. Jag insåg att jag tvättat precis alla mina klänningar så jag är illa tvungen och ha på mig byxor idag. Jag känner mig mindre fin i byxor och därför ville jag ta på mig ett par stövlar. Eftersom att vi lever i ett land där det oftast är minusgrader i januari så tog jag dessa tuffa Replayboots/stövlar som jag köpte för ca två år sedan. Jag är ganska ensam om dom. Dom har en underbart mjuk klack sen är de fodrade också med mycket coola detaljer. Ett riktigt kap för ca 1600:- Nu måste jag rusa. Love/Alexandra

ASOS Leather Soft Tie Sandal


De här sandalerna i äkta läder måste jag ha! Finns även i svart på http://www.asos.com/ och kostar 598,88kr. Så vackra att jag blir kär!

Boots


Hade det varit höst nu och inte blivade vår så hade jag köpt dessa coola boots. Riktigt kaxiga! Finns att köpa på http://www.forever21.com/ för 39$. Men tänk på att tull kan tillkomma om man köper förmånga tunga skor.

Irregular choice





Den här fina partyskon bara måste jag ha! Ska spara lite pengar först bara... Den kommer från Irregular choice och kan även den beställas på http://www.brandos.se/ för 1199kr, inklusive frakt.

Blink blink


Denna fina fina sko kommer från Blink och går att köpa på http://www.brandos.se/ för bara 399kr, inklusive frakt!

Louboutin



Man kan nästan tro att dessa vackra skor är ett verk av Cristian Louboutin, men det är ett par kopior. Om man inte känner sig jätte rik såhär i Januari månad så kan man fynda dessa på rean. Skynda skynda!!
http://www.have2have.se/ 790:-

Först ut idag!


Den här vackra skon kommer från http://www.haléns.se/ och kostar 399kr, frakt tillkommer med 55kr. Jag har precis beställt dem och hoppas verkligen att de är lika vackra i verkligheten! Återkommer med domen så fort de anlänt!

Välkomna till Shoes for Life!

Hej och välkommen till en sprillans ny skoblogg!

Shoes for Life är en blogg som jag (Sandra) och min vän Alexandra startat för att vi ska få utlopp för vårt omättliga intresse för skor. Vi gillar det mesta med skor, att de är så otroligt vackra, oftast passar och kan liva upp vilka kläder som helst. Skor är fantastiska!

Vi hoppas att ni kommer tycka om det ni ser!!!

Tjing tills nästa gång :)

RSS 2.0