Sol och mörker

Att sitta på vårat lilla lilla jätte mörka kontor känns ibland som att sitta i en fängelsecell. Jag sittar ut på solen ur den lilla fönsterglimten på dörren och längtar ut. Det enda possitiva med att sitta här är att det finns AC inne. Det är inte så hemskt att jobba nu när det är fint väder. Eller jo, men det är den förbannade trafiken som stör mig mera. Vill bara vara ledig igen, men det dröjer till augusti. Idag kommer Sandra in och vi ska äntligen beställa och betala biljetterna nu til Usa. YES!


Look at my makeup, innan Berns förra helgen




Min ledighet

I onsdags och torsdags var jag ledig. Helt fanbtastiskt! Sen fick jag jobbapå fredan då det var kaos på jobbet, men men ge och ta?

I torsdags var jag sandra och Jeanette vi en sjö med hundarna och solade hela dagen. Riktig sommar känsla!


Love song

Onsdag torsdag och kanske fredag kommer jag vara ledig. Fantastiskt! Eftersom att jag inte har semester förens i augusti så kan det vara lite passande med en mini semester. Ingen aning vad jag ska göra riktigt, men mysa med nära och kära. Lite planer har jag väl. Imorgon ska jag och Jeanette äta frukost tillsammans (hon bakade bröd när jag pratade med henne idag, så jag bjöd in migsjälv) sen ska vi gå långpromenad med hundarna. Jag ska även träffa Madde som fyller år idag och gratta henne, och sen ska jag träffa Han innan Han åker till Grekland i två veckor på lördag. Så lite har jag väl och göra iaf. Klippa mig! Precis vad jag ska försöka göra också..

Jag och Han såg Twilight filmen, jag tyckte den var jätte bra, men jag vill ju bara se fortsättningen och ska behöva vänta i månader fram tills November månad när nästa kommer. Men jag har iaf bestämmt mig idag för att läsa boken. Den första alltså. För som om jag har förstått det rätt så står det om "bellas lulleby" i boken, med dom visar det inte i filmen. Så det blir till och läsa. Kan vara mysigt, jag läser ju nästan aldrig böcker, men när jag väl gör kan jag oftast inte sluta.


Twilight



 


Förälskad!

Strapped Boots SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Jag har helt kärat ner mig i dessa skor! Som även dom är i från nelly.com.
Problemet är att dom har 13,5cm klack, och är lite väl högt om man inte vill vricka fötterna med ett glas vin eller tre i kroppen. Men för er som kan, kostar de 449:-
Helt sjukt snygga!

Ops! I did it again..

Higher And Higher SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Okej jag har köpt ett par skor, till.. Men jag var ganska duktig för jag hade först lagt i en klänning och två par skor i "kassan", men den ångrade jag mig och tog bara skorna som är över på bilden. Duktigt va? Mina fick likadana i födelsedags-present och de är ännu snyggare i verkligheten!
Prislappen låg på 499:- sen tillkommer frakt som vanligt.
Så nu har jag ett par skor till helgens utgång! Jag har en klänning från ellos.se som jag ska försöka sy upp till helgen. Den är lite för lång för min smak haha..

Godnatt


Trött pojke

Jimmy Choo by H&M



Vem kan bli lyckligare av att Jimmy Choo ska designa skor för H&M. Jag har aldrig riktigt brytt mig om H&M´s designer samarbeten. Andra har kunnat stå längst fram i kön och jag har inte köpt ett plagg. För att vara helt ärlig gillar jag inte H&M längre, men du har de bestämmt sig för att göra en storsatsning på skorna. Vem blir inte lycklig av designerskor till låga priser? Jag kommer iaf stå längst frm i kön när de släpps, om jag så ska tälta utanför. Nja kanske inte då... Men där ska jag stå iaf. Mina ska du me?

PUNKtERING

Jag fick nyss punktering! Just my luck, men en söt engelsman hjälpte mig tackochlov.


I wanna take a ride on your disco-stick

Det blir Berns nästa helg också med flickorna. Tills dess är det en ny klänning och ett par riktigt heta skor som måste inhandlas. Längtar!

Snart ska jag åka till Jeanette och gå ut med hundarna.

Min mobilkamera är trasig, så nu måste jag lämna in min telefon för att sen åka och köpa en kamera på elgiganten. För jag har så överdrivet med pengar just nu, eller inte. Men inför usa resan måste jag ha en kamera, och till bloggen.

Min nya hookup låt är lady gaga med Love game

Ska ringa han och se om vi ska titta på Twilight idag, måste ju se den nu. Alla pratar om den, jag kan ju inte vara helt ovetande här. Sandrarekomenderar mig att inte se den för att jag tappar tron på verklig kärlek. Han sa att om jag inte gråter så är jag en okänslig person. (Mormor säger att jag är ful när jag gråter så jag kanske ska undvika det?) Eh vilken press för en film? Men vi får se om den är så fantastisk.. Musiken är ju de iaf.

Nej nu är Larry otålig så jag får klä på mig och åka nu..


(Kanske kan ha dessa nästa helg, Kenny sa att de är tantiga men jag kan nog göra dom till motsatsen)

 

Godnatt, kl är två verkligen dags att sova.


Det spökar



Det spökar i min lägenhet. Det har vi vétat länge, men idag var det en obehaglig upplevelse. Larry ser dom här hemma och jag och Joanna märker dom i bland på olika sett. Men idag sitter jag och Jeanette i soffan och tittar påen ganska dålig film och helt plötsligt börjar duschradion spela brusig musik i från badrummen. Ja ni kanske ¨tycker det låter fjantigt, men det var inte så trevligt. Så jag fick spök känslan över mig och tänkte efter jag kört hem Jeanette, det enda som fattas är den äckliga prodjedy låten. Och vad spelar dom på MTV när jag kommer hem? Jo just den. Sen skällde larry på en äcklig fyll-gubbe också. Så snart måste jag sova så det blir ljust och dag igen.

Sandra

Sandra har inte lämnat oss riktigt än. Hon har gjort den nya fina headern! Vad tycks? Tack hjä´rtat, lite shoesforlife-kärlek finns kvar.

Berns

Så fort jag får tag på Kenny ska jag lägga upp bilder från våran fantastiska kväll.

Vi hamnade på Berns igår, och vi har aldrig sett mer vackra män på ett och samma ställa någonsin. Det var Paradiset! Kenny agerade livvakt under kvällen. Grym kväll.

Skriver mer senare, och jag Jeanette ska titta på nån random kärleksfilm nu..

Dags för utgång!

Nu är jag stylad till max, och känner mig som en porrstjärna efter att ha sett ett kort på migsjälv.

Hade gärna varit på Åland med min pappa och resten av släkten också, men detta kommer bli grymt. Vi ska gå på nån ny klupp i city. Med massor av reggeaton. Dansa dansa dansa hela natten, i mina 12cm klackar. Men jag kommer vara längst efter Kenny som är 190 nånting. Gör inget då har man best utsikt, you know?

Nu måste jag ringa en taxi..

Hemma hos Jeanette

Nu är Larry hos min mamma och Rickard. Jag och Kenny anlände för en stund sen här hemma hos Jeanette. Vi har ätit lite sill och diskuterat om tjejer är snyggare med eller utan smink. Kenny tyckte utan och inte vi andra. Jag har även haft problemet om jag ska klippa av min klänning eller inte. Den var lite för lång för min smak. Mina klänningar ska gärna vara på gränsen till förkorta. Haha.. Men jag beslöt mig för en korallfärgad kort klänning i stället. Till det blir det latextight och gladiator skor. Med en massa smink! Rock n roll baby! Sanrt kommer Sandra & Mikaela.



Dags att fly hem



Nu åker jag, Joanna och Larry hem.
Glad midsommar!

Midsommar

Okej, ni som läst min förra blogg vet att jag hatar högtider. Jag har haft olika teorier om varför. Är det för att jag är skillsmässo-barn? För att jag är singel? För att högtider handlar om att folk ska få en ursäkt att supa sig redlösa? Hursomhelst tänker jag inte vara bättre denna midsommar, utan jag ska också supa mig full, festa som en galning och ha en jätte kul kväll med mina vänner. Om det tänker regna så blir det svarta höga stövlar och annars blir det mina högklackade gladiatorskor ifrån Nelly.com

Dags att jobba lite och ringa Kenny..

Regn regn och lite mer regn i Juni-månad

Det regnar idag och jag håller på och "går in" Joannas skor. Ett par gladiator skor. Tack för det Gud!
Joanna brukar vilja att jag går in hennes skor innan hon använder dom. Inget mig emot, för jag får sällan skavsår och liknade, men det får hon. Men just idag med regnet kändes det bitter. Varför ska jag straffas hela tiden? Jag borde ha ganska bra karma.

Ett måste för alla kvinnor

Angel SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Vi alla kan väl vara överrens om att alla kvinnor bör ha minst ett par svarta pumps?
Själv anser jag mig inte äga några än (men Joanna som jag bor tillsammans med hon säger jämt att jag har det)
Jag hittade dessa sexiga pumps på nelly.com för 449:- dom finns även i 4 andra färger. Men dessa pumps var lite hetare än vanliga. Kanske ska beställa dom för min rabatt-check?

Soul


(Jag gillar ju lite konstiga, halv äckliga bilder. Dom tilltalar mig av någon anledning)

Igår gick det inte att blogga

Jag försökte och försökte igår, tillslut gav jag upp. Så det får li en bättre blogg dag idag istället. För övrig kommer denna dag kanske inte bli så fantastisk. Men ur bloggperspektiv(finns det något som heter så?) kommer det bli bra.

Godnatt

Nu ligger jag och Larry i sängen och ska sova. Han är jätte trött och undrar varför vi inte sover.
Vi hade en trevlig promenad med Janet och Vilma iaf. Sedan blev det ett avsnitt av OZ med Joanna.
Sov gott

Underbara kväll

Sitter på in balkong nu och det är sådär lagom varmt, en tunn kofta är utmärkt. Sitter i soffan på balkongen med lilla datorn i knät och lyssnar på Twilight låten på repeat. I låten är det enbart ett piano som spelar. Det var han som tipsa mig om låten, var på han sa att han tänkte på min pappa när han hörde den. Min lilla pappa är en fantastisk pianist. Mesta dels självlärd med några lektioner i bagaget. När jag föddes skrev han en låt till mig som heter just "Alexandra", vackrare låt är mycket svårt att hitta. När jag hör Twilight låten bludar jag och ser hur pappa sitter vid sin flygel och spelar. Samtidigt som jag blundar så följer mitt huvud med i musiken. Piano har en sådan lugnande effekt på mig. När jag var liten höll pappa på med mycket musik. Han är otroligt begåvad och skulle verkligen ha kunnat bli stor. Men han la ner det många år och spelade ibland, mest på Åland. Men nu har han börjat igen, jätte roligt tycker jag.

Jag älskar Twiligt låten och min pappa.

Nu ska jag och Jeanette ta en promenad med Vilma och Larry i Alby naturresarvat, så hundarna får bada och springa. Vi ska även ta med oss lite kaffe på resan.


Pappa & min lillebror när han var liten


Okej jag ger mig, jag måste se Twilight! Detta är ju en så vacker låt..


Stockholm stad



Stockholm i all ära. Jag älskar staden jag bor i, den är vacker osv. Men Varje jävla sommar ska dom bygga om alla vägar, speciellt de som är söder om stan. Så det är praktiskt omöjligt att både ta sig in och ut ur stan. Jag blir vansinnig. På sommaren ska man få den lilla moroten iaf att det är lite trafik. Men icke! Det ska vara värre. Jag vill flytta till Gränna nu!

Söta Joanna


Joanna som jag bor tillsammans med hade igår köpt en ny nagelbandskräm/olja till mig. Jag har väldigt torra nagelband så hon ser alltid till att jag har en kräm eller olja. Hon har oftast väldigt torra läppar så jag ser till att hon alltid har någon form av löppbehandling. Igår fick jag en ny sorts nagelbands behandlig. Nämligen oliva´s nagelbandsolja. Den är super fiffig! Den har nämligen en pensel, så det är jätte lätt att applicera den utan att bli geggig om hela händerna. Jag har smörjt 3 gånger idag (kanske lite överdrivet). Jag rekomnenderar den varmt!

Min nya favorit sida!

Detta är sidan som kommer göra så min plånbok ekar. Dom har helt sjuk mycket snygga skor. Jag vill ha alla, precis alla. Men det går inte och få in deras bilder här i bloggen så jag föreslår att ni går in och kikar (på egen risk).

www.bebe.com




..



Nu åker jag och Larry till Janet och fikar. Hörs senare!

Godnatt världen

Dagen har känts som dommedagen, även gårdagen. Hade en trevlig fika med Kenny, man han har gått hem nu i spöregnet, stackarn.

Jag borde verkligen sova nu, men jag känner mig lika trottsig mot min sömn som när man var liten. Jag vill inte sova men är dödstrött. Lille hunden är iaf jätte trött på mig för att vi aldrig går och sover. Så jag får väl göra det d.

(uppenbarligen ska jag inte blogga när jag är trött, det blir bara blaj som imorse)

Natti!


Gladiator sko


www.partyshoes.se 349:-
(bara 10cm klack, kan vara skönt, dock inte platå vilket gör att de kan bli mer obekväma)

Välkommen Alexandra till ditt förvirrande liv, välkommen.

Varför känns det som att alla beslut jag fattar är förvirrande. Jag tänker igenom allt jag gör minst två gånger (om det inte handlar om shopping, för då tänker jag oftast inte alls) men endå så slutar det med att jag valde fel, att jag blir förvirrad, eller att det endå inte blir som jag tänkt mig. Varför är det så? Livsviktiga frågor som kärlek, karriär, vänner och familj, man tänker ju så det knakar. Eller är det bara jag? Jag kanske ska sluta tänka igenom allting hela tiden. Jag intalar migsjälv att när jag tänker igenom allt så sammarbetar min hjärna och mitt hjärta. Men FEL! Dom gör aldrig det, aldrig. Jag måste sluta tro det. Så om jag bara tänker igenom det en gång så kanske den ena eller den andra tar över?

Men då till den djupa frågan: Vad ska man lyssna på hjärnan eller hjärtat?


Janet

Enligt Jeanette så finns det två musik-typer. Den som bedömmer låter efter helheten och den som bara lyssnar på texterna. Jag är en text tjej kom vi överrens om och hon motsattsen. Min nya text erövring är Kerri Hilsons nya, knock you down. Denb är lixom så korrekt.

Regnet öser ner i Stockholm. Ser ut och bli stövlar även idag.

Ikväll ska jag jag fira Denize som fyllde 22 i tisdags, så jag ska till henne nu ikväll. Dom den dåliga vännen jag är så har jag inte hittat present än. Försöker intala mig att det inte gör något. Lille Larry ska vara hos mamma ikväll.


(Jag och Denize på Gotland sommarn -04)

godmorgon världen

Jag somnade någongång kring 4 i morse. Kl är nu 10.20. Jävla hund att väcka mig. Ska prova snart att gå in och mysa ser i sängen med han, om Larry inte vill vara vaken.

Igår var Rebecca här min kusin Jag lagade  jätte god lax, sen drack vi kaffe och åt mörk choklad. Mums. Men hon gick ganska tidigt så han kommer över sen och vi tittade på den tredje filmen om sagan om ringen. Hur lång kan en film vara? Men det känns bra, du har jag sett alla.

Blaj blaj, känns som att minkropp är vaken men inte mitt huvud. Kanska ska göra ett försök in i sängen igen nu.

Sexiga klassiska Rizzo

Tänkte jag skulle tipsa om att Rizzo butiken på kungsg i Stockholm har 30-50% rea.


Hoppas att dessa sexiga skor är på rea. Orginal pris: 1395:-
(vill ha!!)


 


Remember those walls I built they didn't even put up a fight they didn't even make a sound


Gaah!

Jag blir arg på Cosmopolitan för att dom skickar mig en liten rabatt check på www.nelly.com på 100:-(då måste jag ju handla gaah). Men sen går jag in och tänker mig att jag ska få unna mig ett par skor då, om jag endå har rabatt. Men icke! Alla skor i min storlek är fula. Utom de med 13-14cm klackar. Och om jag någon gång skulle vilja ha på mig de och vara lite berusad samtidigt kommer det urarta i katastrof. Så det går inte.  Dom är skit dåliga på att flylla på sina storlekar. Allt tar slut på en dag. Men jag hittade en ganska fin klänning, ska jag köpa den tycker ni?
Ditte Ex Party Dress SEK 459, Only - NELLY.COM
Nelly.com 459:-

So what we gon have dessert or disaster?

Ikväll ska jag träffa min kusin, hon ringde tillslut kl 23 igår kväll. Så vi ska väl sitta och snacka om livet problem och äta god mat. Ska bli mysigt, men sen ska hon till sin pojkvän. Kanske lika bra, för sist hon sov över blev Larry tokig varje gång hon skulle upp och kissa på natten. Han skällde som att någon bröt sig in i lägenheten. Men det är inte lätt för en liten nyvaken hund (som föriövrigt åt lilla fågeln igår, panik!) och veta om det är en tjuv eller en harmlös kusin.

Det känns lite illa att jag har haft på mig stövlar typ hela veckan, jag vill bara ha mina gladiator skor men vädret vill tydligen inte det. Så jag måste köpa ett par till. Dessutom är det så att jag måste kasta två par av mina stövlar, för dom klarar inte en säsong till. Hur mycet det än svider i mitt hjärta är det inte snyggt att ta fram sina gamla slitna stövlar i höst när alla andra går runt i nya fina. Nej det är inte okej.


(Jag gillar den här sjuka bilden av någon anledning)








 

Min söta pojke åt en fågelunge idag


Söta Rebecca


(Bild på min och min äldre kusin Rebecca på hennes pappas bröllop)

Tänk om min söta kusin kunde ringa upp mig så jag vet om vi ska träffas imorrn?

You down



Hemma hos mig och joanna tror jag inte att det är någon förutom Larry(hunden) som mår super just nu. Vi båda är veliga med jobb och övriga livet. Så idag smet jag iväg och lämnade kärleks blommor till henne. Det är viktigt att hon förstår hur bra hon är, och även puckona på hennes jobb. Så nu kan alla på hennes jobb och även hon se det. Så idag ska vi se på vårat favvo program Criminal minds kl 21,00 och äta godaste ben&jerry´s glassen.


Dagens Måste-ha-begär

Skor från BRANDOS.se!
Steve Madden: Maddiee från BRANDOS.se



Jag har ett par likadana hemma fast svarta. Dom klarar en hel utekväll, inte ens så att jag tar av mig skorna när jag klivit ur taxin för att det gör ont. Dom svarta är fantastiska. Berättigar det inte mig då att köpa dom i ormskinn? Så jävla heta!
Brandos.se 949:-

En dag, när vindarna vänder? Var det så den gick?


It´s a feeling

Regn regn regn... Kallaste juli sedan början på 1900-talet. Jag gillar inte när det är för varmt i Sverige, utomlands går det alldeles utmärkt med 30grader, men inte här hemma. Men måste det regna för det?

Min lillasyster går ut nian idag, med toppbetyg. Jag är jätte stolt över henne. Så idag ska jag efter jobbet åka och handla lite smink och hår grejer med henne för att sedan styla henne inför avslutnings-balen. Ska bli jätte kul. Hon kommer bli så fin. Hennes pappa kommer köra henne antingen i en lamborgini eller i Maria Careys gamla Hummer. Så undra undra vem om ska få köra en sväng? Kan det vara jag? haha

Senare ikväll ska jag titta på på den andra filmen i Sagan om ringen triologin. Ska bli mysigt.. 

Jag har gjort mitt livs "kap"


Jag handlade som vanligt i från ellos.se och de hade halva priset på deras "outlet". Jag köpte dessa skor ett par svarta och ett par pärlemovita. Kanske inte mina snyggaste skor, men helt okej och ha när man bara vill vara lite vardagsfin. Nu till det fantastiska. De kostade mig 22,50:-/st. Nej jag skrev inte fel. 2par skor för 45:- och jag skrev inte fel igen. Helt otroligt. Dom har tidigare kostat 300:-/st tror jag. Ja om jag bara änvänder dom en gång så gör det inte så mycket.

Så här känner jag mig idag..


Måste-ha-begär

Higher And Higher SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Min pappas flickvän Mina fick dom här skorna av mig när hon fyllde år nyligen. Hon har storlek 37 så när skorna kom hem till mig kunde jag inte riktigt prova dom eftersom jag har storlek 39-40. Men jag kan säga att de är svårt mycket snyggare i verkligheten än på bilden. Dessa skönheter är ett måste för typ alla. Speciellt mig haha.. Så om ni vill ha dom gå in på www.nelly.se och betala 499:- för dom. Men de är dom värda. Sjukt snygga!
Love Alexandra

Hur gör man för att fly ifrån sitt eget liv?

Idag är den såndär dag då jag bara vill fly. Fly i från Stockholm, fly i från allt(nästan) som mitt liv innebär här hemma. Men hur gör man? Jag har suttit och tittat igenom mina olika förslag:

1. Man säljer sin lägenhet, köper en ny i en mindre stad där det är billigare eftersom att Stockholm är absolut dyrast att bo i. Man lever på sin semester ersättning och vinst i från lägenhets bytet och hoppas på att man får ett nytt jobb.

2. Man börjar plugga i en annan stad. Men problemet är att det är försent att söka nu.

3. Man börjar jobba som barnflicka i USA. Problemet? Ja, jag har köpt mig en liten hund och han får inte följa med.

4. Man säger upp sig, står ut med piss staden och hoppas något roligare.

5. Man biter ihop.


Kanske inte var något som lockade riktigt? Någon som har ett annat förslag?


Baby im back!

Okej okej, jag vet att jag och lite Sandra har varit urusla på att blogga. Men de veckor som har gått har varite lite tuffa och därför prioriteras inte bloggadet lika mycket. Tyvärr..

Sandra har ju beslutat att lämna mej och vårat barn, bloggen, så nu kommer det ske en uppgradering av bloggen, man kan säga "Shoesforlife 2,0" haha.. Nej men layouten kommer ändras, jag kommer skriva mer personligt men samtidigt kommer fokusen ligga på skorna. Jag har massa nya skor hemma som jag ska fota och lägga upp. (Måste fixa min blåtand mellan datorn och mobilen så det går smidigare) Jag hoppas ni kommer tycka nästan lika bra om shoesforlife utan Sandra, det kommer kännas ensamt, men jag ska försöka kompensera det. Nu blir det nya tag! Och har vi lite tur så kommer hon gästblogga i från USA då och då. Vi alla ser fram emot det.

Puss och kram mina vänner. Nu kan ni räkna med en ny start, med många fler inlägg än de senaste veckorna!

På återseende.



Vänner jag lämnar bloggen. Jag har bestämt mig för att överlåta skobloggandet till Alexandra på heltid. Jag har nämligen tänkt på det här ett tag och jag vill hellre följa Alexandras blogg än skriva här själv. Jag har också tänkt att jag ska skriva lite mer i min egen blogg, om resan och sånt där tjafs! Det kanske kommer in någon sko då och då man vet aldrig... Vad Alexandra tänker göra med bloggen nu är inte jag helt säker på men jag är hundra på att hon fortsätter lägga upp massor med vackra skor. Mig hittar ni hädanefter här.

Kramar Sandra

RSS 2.0