Walk




Ikväll gick jag och Matilda på promenad i våra klackar för att öva lite. Det gick så där skulle jag vilja säga. Mitt stora problem var för en gångs skull inte att jag fick ont, dessa var riktigt sköna faktiskt, däremot blev mina fötter väldigt blöta och gled runt så jag kände mig väldigt ostabil. Inte för att jag har något emot tåbira men jag brukar inte svettas sådär i andra skor, måste bero på materialet i sulan, hoppas det i alla fall! Någon som har något tips för hur man undviker svetten om man vill slippa ha strumpor på sig? Strumpor passar ju inte direkt i skor som de här...

Love Sandra

Pluggplugg

Goddag gott folk! Jag sitter just nu och trycker i mig chokladbollar gjorda på fiberhavregryn och lyssnar på Broder Daniels låt work och så gör jag en affärsplan. Håller just nu på att skriva om visionen, jag tänkte att jag kunde testa den på er så om ni gillar den eller inte let me know! Vore verkligen snällt om jag fick lite hjälp för det är inte det lättaste att skriva om ett företag som inte finns och kanske aldrig kommer finnas heller. Vi ska i korta drag starta ett eventbolag som innebär att vi ska koordinera event åt företag och privatpersoner med allt vad det innebär.

"Vi finns för att skapa de mest minnesvärda och betydelsefulla mötena mellan människor. Vi koordinerar mat, lokal, personal, gäster, underhållning och allt som kan tänkas vara nödvändigt för att en fantastisk upplevelse ska kunna utlovas. Genom vårt nära arbete med kunden skapar vi unika event helt efter de önskemål som finns. Genom att anlita oss säkerställs en extraordinär och exklusiv upplevelse som ingen är den andra lik."

Så vad tycker ni?

Love Love Sandra


Föresten är det rea på ellos. Upp till 70 %.


På både Bubbleroom och Haléns finns dessa sandaler att köpa för 249 SEK.


Cellbes däremot kostar de bara 169 SEK. Roligt att de kan ta så annorlunda priser. Det är ju inte ett par kronor det handlar om heller utan faktiskt 80 spänn. Jag kan i alla fall få både middag, och två glas vin för dom pengarna! Jag kanske ska passa på att nämna att Matilda beställde dessa från Haléns och de var väldigt stora i storleken, så om någon skulle få för sig att shoppa lite tänk på det :) Nej nu ska jag nog gå och köpa lite glass och titta på the Hills, later!

Kramar Sandra

Nu har jag hittat dom igen!


Jag vet inte om ni kommer ihåg att jag hittade sånna här skor tidigare? Med gummiklack som är jätte skönt att gå i. Men när jag skulle köpa dom förut så var min storek slut. Men nu hittade jag dom igen fast på www.modekungen.se för 599:-. Men man måste mäta sina fötter i millimeter och det har jag inte gjort än så jag ska inte bli för glad innan jag vet om de har min millimeter storlek. Jävla dumt sett!
Love Alexandra

Måste tipsa om en superbra låt. Lyssna!!!


Grattis grattis grattis till norge!!!



Mitt hjärta brister. Nästan alla mina skor (som finns i Kalmar alltså) är nerpackade i denna sopsäck och ska tillbringa hela sommaren och hösten utan mig i ett kallt och hemskt förråd. Jag mår så dåligt.



Det här är allt som får följa med till Stockholm. Ingenting med andra ord. De fula gympaskorna till höger ska dessutom inte med, de ska slängas men jag tänkte träna i dem tills att jag åker hem :)



Här har vi mina slitna vardagsskor som får följa med hem också men hur stor plats tar dem då? Ingen! Bootsen är ju inget att ha på sig i sommar men jag måste ju tänka på att jag kommer hem igen i december och då lär ett par converse inte vara att föredra. Det är verkligen jätte svårt att packa för ett halvår framåt. Hur ska jag kunna veta vilka skor jag vill ha på mig i november när jag inte vet vilka jag vill ha på mig imorgon? Tufft liv.

Love Sandra

Sandra sover redan eftersom att hon inte svarar på mitt sms, men vi säger godnatt båda två. Pucko jag och inte sova kl 3.20


Typiskt kvinnor..



Så typiskt oss kvinnor att tänka och analysera sönder precis allt som händer i våra liv. Jobb, kärlek och vänner. Jag har en vän, Jeanette, hon tänker lite mer som en karl. För någon vecka sen var vi ute med Larry och gick. Jag babblade på om vissa saker. Hennes svar på min typ 20minuters långa analys var "Gud du tänker så mycket".
Varför kan jag inte ha den inställningen och tänka lite mindre? Någon som känner som jag?

Love Alexandra

Sexiga nitar


1199:-


Dessa skor finns i olika prisklasser och modeller kostar mellan 749-1499:-


1350:-


449:-

Jag har hittat en ny favorit sida när det gäller att shoppa skor. Alla deras skor är roliga, sexiga eller bara allmänt snygga. Dom säljer även annat, men jag gick rakt in på skorna. Alla skor ovan kommer ifrån http://www.chapnlle.com/

Love Alexandra

I min förra blogg la jag upp den här videon. Men låten är ju mer än fantastisk, måste dela med mig.


Ja nu har vi ju bestämt oss, jag och Sandra i det största landet med en bil.

Los Angeles


Las Vegas


Grand Canyon


Santa Barbara


Och sist San Francisco


Åh! Det kommer bli fantastiskt och jobbigt. Så mycket härliga människor vi kommer möta, så många vackra skor vi kommer se, så många timmar vi kommer sitta i bilen, så mycket vackra män, så mycket sol, så mycket allt. Vi åker ju till landet där allt är mycket. Avundsjuk någon? Haha, jag är så glad att vi får göra den här resan tillsammans. Älskar dig gumman!

Love Alexandra

Godmorgon!


Dörrstopp 99 SEK



Klacktelefon 449 SEK



Skoparaply (Shuellas) 499 SEK


Jag hittade en massa roliga saker här som passar jättebra till presenter eller om man bara vill unna sig något helt onödigt, jag skulle själv gärna vilja ha telefonen om jag bara hade haft en hemtelefon vill säga. Det här med skoparaply däremot vet jag inte riktigt vad jag tycker om, speciellt eftersom de ändå kostar ganska mycket för att vara paraplyn. Är det inte smartare att köpa sig ett par gummistövlar?

Trevlig helg!

Sandra

Alexandra sluta nu!


Eftersom att jag inte tänker gifta mig kan jag gå över gränsen lite. Min ring går på 112100 SEK på www.lamastone.se . Men som sagt, jag tänker inte gifta mig, om inte den här ringen erbjuds förstås!

Love Sandra

Till min blivande man (som jag ännu inte hittat)

Enligt spåtanten så ska jag gifta mig när jag är 29 (år 2016) och då vill jag ha den här ringen i från Efva Attling och ingen annan. Från 37800:- tyckte jag inte var så farligt. Trodde den skulle kosta mera. Tänk så vackert! (ja lite blaffig är den)


Love Alexandra

Destruktivt beteende. Jaja




Jag kan tyvärr inte berätta om mina fina nya skor eller något annat heller för den delen. Jag har nämligen inga pengar ingen tid och ingen motivation alls just nu. Istället har jag köpt en godispåse och ett paket kakor som jag tänker trycka i mig samtidigt som jag försöker plugga lite. Kan man hata tentor mer än jag gör i nuläget? Jag tror faktiskt inte det. Jag hade mycket hellre haft ett jobb och en lägenhet som var aningens större än 12 kvm och jag hade njutit av att se mer än 50 spänn på kontot. Jag vill också shoppa! Nej nu återgår jag till att tycka synd om mig själv...

Love Sandra

När ho9n sjöng den här låten igår bestämde jag mig för att köpa hennes album, en av de bästa låtarna jag hört rent text mässigt.


Love Alexandra

Mina senaste inköp ifrån ellos.se

Ellos.se har nu upp till 70% rea på över 10.000 varor. Kan man låta bli och handla då? Nej.. Men jag tycker jag fyndade ganska bra? Behöver jag allt? Nje..


I år kommer jag använda baddräkt. Det kan faktiskt vara super sexigt! Om man har hennes kropp, men jag är inte sexig i bikini heller så detta blir nog bäst.
Hade kostat 199:- nu kostar den 79:-


Jag har letat efter en sexig trench och jag hoppas nu att jag hitta rätt.
Hade kostat 499:- kostar nu 449:-


Skön klänning att ha i sommar. Jag som inte tycker om lila så bra, köpte den faktiskt i lila.
Har kostat 349:- kostar nu 279:-

Ni trodde väl inte att jag beställt en massa saker utan att handla skor? Jag behöver lite färg på mig då jag oftast har svart på mig så jag tog vita (de var billigast också).
Har kostat 399:- kostar nu 159:-


2-pack trosa. Har kostat 139:- kostar nu 29:-
Så jag köpte 2st 2pack, det var så billigt..

Love Alexandra

Konsert ikväll!


Ikväll ska jag och min söta lillasyster gå och se Beyonce i Globen. Jag fick det i födelsedagspresent av henne, underbar 15-årig lillasyster man har va? Så jag tänker vara lite fräck och gå lite tidigare. Larry bara pip/skäller så jag tror att han är på min ide. Sen i juli ska vi gå och se Britney Spears, det kommer bli grymt! Konserter är roligare än vad man tror. Var i november på Slipknot tro det eller ej, men så var det. Och jag uppskattade den konserten!
Ha en trevlig kväll alla läsare så återkommer jag imorgon.
Love Alexandra

Love Label


 
399 SEK på Halens

Ge mig! Titta den är så fin! Jag har haft en lååång dag. Vecka till och med, den här klänningen skulle verkligen kunna lätta upp mitt humör lite. Klänningen tillsammans med lite choklad och jag skulle vara i mitt esse :)

Love Sandra

topshop



45 Euro http://www.topshop.com/

Såg att man kan få följa med på lite vip-shopping på Torsdag 14 maj, 20.30-22.30 Topshop/Topman, gallerian SOUK, Drottninggatan 53 Stockholm om man anmäler sig. Detta innebär visst 25% rabatt på allt i butiken... Hade jag varit i Stockholm hade jag osa't illa kvickt. Ni som är i storstan gör det på en gång och köp alla fina skor och tänk på mig när jag sitter och tittar på nätet i brist på både cash och affärer. Jag hittade infon på  http://emsedge.blogg.se/ anmäl er!!!

Kramar Sandra

Goddagens


Jag hittade dessa på www.kappahl.se och de kostar 199 SEK, finns även i svart. Nej nu är det slut med fönstershopping, tentan på fredag ska fixas så det är bara att sätta fart. Later!

Kram Sandra

Grattis grattis grattis my love!


Söndagsnöje

Lindex Shop Online - Väska
699 SEK
Lindex Shop Online - Klänning
399 SEK

Lindex Shop Online - Halsband
149 SEK

Titta va fina saker jag hittat! Lindex hade en hel del fina klänningar men väskan här är min absoluta favorit. Priset är ju inte i min klass förrän om ett par år till men drömma kan man ju alltid...

Kram Sandra

Synd om mig..

Eftersom att mina nya vackra skor inte har kommit i från nelly.se än så måste jag faktiskt gå och köpa nya skor efter jobbet. Stackars mig. Eftersom att mina nya heta lacktights inte har kommit så måste jag gå och köpa en ny klänning också. Stackars mig.

Love Alexandra

Det är dags!



Los Angeles?



New York?

Ladies, vad väljer vi? Priserna på resa dit och hem ligger på ungefär det samma, frågan är vad boendet kostar... The City eller The Hills liksom. What to do?

Love Sandra

Trä

Jessica Simpson: Genaviv från BRANDOS.se

Jessica Simpson: Genaviv



Dessa hittade jag när jag letade lite inspiration (alltså undvek att plugga) och jag gillar dem faktiskt. Undrar om Britney har gjort skor? Det verkar som att framtiden ligger i att kunna göra allt, eller i alla fall ha tillräckligt med pengar för att kunna göra allt. Nog om det, fröken Simpsons skor ovan kostar 1399 SEK.

Dags för kaffe och räkna lite budget. Föresten! Vem tänker anmäla sig frivillig till att gå på Britneys konsert i globen 13 juli? Biljetterna släpps 11 maj så snälla rå?

Puss Sandra

Strawberry cheesecake



Jag tänkte bara ge ett litet tips, den här glassen är nämligen världens godaste glass. Utan att överdriva. Den är så fantastiskt att jag inte riktigt vet hur jag ska beskriva den. God som bara den. Nej nu ska jag sluta drömma om glass och sommar och ta tag i mitt liv och börja plugga inför tentan imorn. Wish me luck!

Kram Sandra

Mixa


$24.80
 

$25.80



$27.80

$32.80




$29.80

$32.80


Det är precis så här fina långklänningar och klackar jag vill gå runt i hela tiden. När det är varmt förstås! Det finns inget finare än fina långklänningar tycker jag. De tar fram allt fint och gör det lite längre och slankare, och de gömmer allt som inte vill framhävas. Perfekt tycker jag faktiskt . I LOVE IT :) Alla dessa fantastiska klänningar och klackar hittas hos www.forever21.com

Kram Sandra

Vill ha!

Buckle Heels SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Nelly.se 399:-/ Jag blir tokig! Finns i brunt också...
Love Alexandra

Fyllekärringar


Så här trevliga såg Malin och jag ut förra året när jag fyllde år. Hur ska detta år sluta? Jag och mina kära Joanna tänkte att vi skulle ha lite folk över och sedan gå till någon av lokalställena i Tyresö på min födelsedag. Det blir lättast så, slippa köa, inte komma in, buss? Ja, men nu är båda våra ute ställen i Tyresö stängda. Så vad gör vi nu? Malin pratade om en officers-fest. Vet vi hur jag känner inför dessa as sexiga män? SKIT! Ja.. jag dejtade en förut. Helt sjukt fin.. Ja vi får se hur detta går. Hångla är väl alltid trevligt på sin födelsedag?
Love Alexandra

Igår syndade jag..

Finella SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Äntligen har jag köpt mina gladiatorskor. Tyvärr vart det inte Dior, eller asos.com, det blev Nelly.se. Men det gör inget dom är super vackra. 399:- kostar dom vackra små skapelserna.

Lack SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Dessa små rosa lack skor var jag bara tvungen och ha. Varför? Ne det vet jag inte men jag bara kände ett svårt "måste ha"-begär. Det kanske inte är de snyggaste skorna på bilden, men på kommer dom vara grymma till den "lilla svarta". Priset? 499:-


Love Alexandra

Klar

Jag gav upp. Det är inte riktigt min dag idag så jag överlämnar det här skitgörat till de som kan.

/Sandra

Ursäkta röran

Men nu har jag inget bättre för mig så jag tänker bråka lite med bloggen.

Pretty little shoes!




759 KR



699 KR



699 KR



499 KR


589 KR

Jag har hittat massor av fina skor! Titta bara! Det finns ännu fler för dem som vill plågas på www.chicy.se

Love Sandra

Min framtid


'
Idag får jag reda på min framtid. Jag fick i en lite förtidig födelsedags present att jag ska få gå till en spåtant. Joanna och jag ska samtidigt gå och spå oss på Isis kammare här i Stockholm. Efter det kommer vi få ta med oss en "livshoroskop". Min kusin Rebecca har ett sådant och hon beslöt sig tillslut att lägga undan det och inte läsa det mer för att allting stämmde. Jag är jätte nyfiken på vad hon ska säga om mitt jobb, och framförallt pucko männen i mitt liv. Vill jag höra detta? Det värsta är att jag tror på allt. Efter att vi fått lite vägledning så ska jag och Joanna gå och äta på ett jätte mysigt kubanskt ställe och dricka vin. Samt sitta förmodligen timmar och försöka tolka vad tanterna sagt till oss. Vi kommer få en super mysig kväll. Precis vad som behövs.
Love Alexandra

Denna helg tror jag att jag lyssnat ca 70gånger på den här låten, den är töntig och underbar :D


Love Alexandra

Söndag kväll



Igår var det söndag och vad gör man då på kvällen? Jo jag och Joanna som jag bor tillsammans med beslöt oss för att sola. Larry fick vara kvar i videobutiken med personalen medans vi solade. Han ville stanna. Och efter det en söndagkväll går man och handlar Ben&Jerrys nya cheescake glass och köper ett par filmer. Och och Joanna som delade en ganska kraftig ångest igår fick för oss att de filmen ovanför. Skit film, kvinnan var hemsk! Vi vart upprörda på riktigt.
Love Alexandra

Om jag en dag får en liten flicka lovar jag att hon ska få minst ett par Dior skor..



Love Alexandra

Jag får fortsätta drömma om vackra Dior..









Love/Alexandra

Go Jane!



$22.10



$23.10



$24.40



$25.00

Billiga och superfina skor från www.gojane.com Men tänk på att de tar en avgift för att skeppa till Sverige och risken finns att tull tillkommer. Men det kan ju vara värt det ändå!

Kram Sandra

Fredags tips


398 KR


398 KR

Båda dessa kan beställas på www.hm.com Jag som har fastnat för kilklack gillar verkligen skorna. Det är mycket skönare och man orkar dansa någon timme längre än i vanliga klackar! Och långklänningar har jag älskat sen förra året när jag norpade Alexandras klänning som jag numer bor :)

Love Sandra

RSS 2.0